Ζαγοράκης: "Η λέξη ήττα είναι απαγορευτική γι΄αυτή την ομάδα"

Ο σπουδαίος αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης στάθηκε με τις δηλώσεις του στη συγκινητική παρουσία του κόσμου στο επετειακό φιλικό για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την κατάκτηση του Euro.
0
Αποστόλης Λάμπος
05/07/2019 • 00:35
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης
  • shares
Ο σπουδαίος αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης στάθηκε με τις δηλώσεις του στη συγκινητική παρουσία του κόσμου στο επετειακό φιλικό για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την κατάκτηση του Euro. 

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη: 

Για το ματς με τους Πορτογάλους: 

"Μεγαλώσαμε... Είμαστε 15 χρόνια μετά και εμείς και αυτοί. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι ήρθε ο κόσμος, θυμηθήκαμε στιγμές οι οποίες μας κάνουν όλους υπερήφανους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Όλη η ομάδα ήταν εντυπωσιασμένη και είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρέθηκε σε αυτό το παιχνίδι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πορτογάλους, τους χορηγούς και νομίζω ότι ήταν κάτι που μας εξέπληξε πολύ θετικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα γίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτό το γεγονός".

Για την παράδοση που έχουν δημιουργήσει κόντρα στους Πορτογάλους: 

"Έχει δημιουργηθεί μια θετική παράδοση. Ελπίζω να συνεχιστεί και να περάσει στις επόμενες γενιές. Σημασία έχει ότι ήρθαν τα παιδιά με χαρά και διάθεση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε. Ελπίζω να πέρασε καλά και ο κόσμος, αν και το θέαμα δεν ήταν τόσο καλό". 

Για την παρουσία του κόσμου: 

"Δεν ξεχνάει ο κόσμος, δεν ξεχνάμε κι εμείς ότι αυτή η ομάδα έδωσε κάτι σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Έλληνες. Ήταν κάτι το μοναδικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χαιρόμαστε που ο κόσμος δεν το ξεχνάει... "

Για τη νοοτροπία νικητή που έχει αυτή η ομάδα: 

"Δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα. Η λέξη ήττα είναι απαγορευτική και είναι ένα χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας.

Για το φιλανθρωπικό έργο των Ελλήνων Legends:

"Όλοι μας όταν σταματήσαμε το ποδόσφαιρο, θελήσαμε να δώσουμε στην κοινωνία κάτι από αυτά που πήραμε. Εμείς πήραμε αρκετά και οφείλουμε να δώσουμε στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά. Νομίζω ότι το κάνουμε με χαρά και είναι υποχρέωση μας".  
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο