Τζέιμς: «Νίκη μέσα από την άμυνα» (video)

Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε μετά το ματς με τη Ρεάλ πως η ομάδα είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στην άμυνα και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε μετά το ματς με τη Ρεάλ πως η ομάδα είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στην άμυνα και πήρε μία μεγάλη νίκη. 

Αναλυτικά:

«Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, ο Νικ ήταν φανταστικός, ο λόγος που ήμασταν επικίνδυνοι ήταν επειδή τρέξαμε και πάρα πολύ και σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Όποιος έχει αμφιβολίες μάλλον δεν είδε τους περσινούς τελικούς στο πρωτάθλημα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά όταν είμαι μαζί με τον Νικ στο παρκέ. Μας πήρε λίγο χρόνο να βρούμε το ρυθμό μας, μπορούμε όμως και καλύτερα. Ακόμα και αν δεν μπουν τα σουτ θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα γιατί όταν συμβαίνει αυτό είμαστε καλοί και στην επίθεση. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ θα προσπαθούσε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, η αντίδρασή μας όμως ήταν έγκαιρη. Όλα εξαρτώνται από το πρώτο ματς. Τώρα θα ξεκουραστούμε λιγάκι. Είναι πολύ σύντομο το διάστημα για να αλλάξεις πράγματα και περιμένω τη Ρεάλ πιο ανταγωνιστική». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.