Τοροσίδης: «Δύσκολη η ρεβάνς με τη Μέταλιστ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μέταλιστ Χάρκιβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μέταλιστ Χάρκιβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχετικά με το τι έχει αλλάξει και η ομάδα παίρνει θετικά αποτελέσματα μακριά από την έδρα της, ο δεξιός οπισθοφύλακας των «ερυθρολεύκων» δήλωσε: «Υπάρχει αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας και μεγάλη αποφασιστικότητα. Δεν μας νοιάζει αν απέναντί μας έχουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ή έναν θεωρητικά “αδύναμο” αντίπαλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, γιατί τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε πάρει μεγαλώνουν το γόητρο της ομάδας».


Για την άμυνα του Ολυμπιακού, η οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία των Πειραιωτών στα τελευταία δέκα παιχνίδια, είπε: «Σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη σε αυτό, κάθε ομάδα πρέπει να έχει και λίγο τύχη. Είναι, όμως, αποτέλεσμα της σκληρής και ομαδικής δουλειάς που γίνεται από όλους και όχι μόνο τους αμυντικούς».


Ο Έλληνας διεθνής δήλωσε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μέταλιστ: «Είναι πολύ τεχνική ομάδα και έχει ρυθμό στο παιχνίδι της και συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας, ο οποίος μετά τον πρώτο αγώνα μάς είπε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί ο καλός αγωνιστικός χώρος του “Γ. Καραϊσκάκης” ευνοεί τέτοιες ομάδες».


Για τους στόχους της ομάδας στην φετινή σεζόν τόνισε: «Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, δεν θέλω να θέσω κάποιο στόχο. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστα. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε την Πέμπτη, θα είναι μεγάλη επιτυχια για εμάς. Το να είσαι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι αμελητέο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.