Προπόνηση σε πλαστικό

Στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο τεχνικός Στάθης Σταθόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον κυριακάτικο αγώνα, με τον οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος. Το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα κάνουν χαλάρωμα στη Ριζούπολη.

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ αλλά και τις ιδιαιτερότητες των γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα, μίλησε ο ένας εκ των δύο πρώτων σκόρερ του Απόλλωνα, Δημήτρης Διαμάντης.  «Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Την Κυριακή μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, εμείς θέλουμε όμως να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μία ακόμη επιτυχία. Μία επιπλέον δυσκολία αποτελεί η παρουσία του πλαστικού χλοοτάπητα, στον οποίο έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται οι προσεχείς μας αντίπαλοι. Αντιθέτως για εμάς είναι πιο άγνωστες οι συνθήκες, αν αναλογιστούμε ότι κάνουμε δέκα προπονήσεις το χρόνο σε πλαστικό και δίνουμε 3-4 αγώνες».

Και ο ικανός επιθετικός κατέληξε: «Οφείλουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να αγωνιστούμε με δύναμη. Όποιος δείξει ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα κατακτήσει και τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.