Φραντζέσκος: «Το πρωτάθλημα χάθηκε σε ‘λεπτομέρειες’…»

Ο Κώστας Φραντζέσκος με σημαντική θητεία και στον ΠΑΟΚ, πέρα από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό μιλώντας και για τα πρόσφατα γεγονότα στο ποδόσφαιρο, για την επικείμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Κώστας Φραντζέσκος με σημαντική θητεία και στον ΠΑΟΚ, πέρα από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena fm 89,4» μιλώντας και για τα πρόσφατα γεγονότα στο ποδόσφαιρο, για την επικείμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου, θέμα από το οποίο ξεκίνησε τις δηλώσεις του:

«Εύχομαι να γίνει ομαλά. Να υπάρχει το θέαμα μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω και να χαρεί ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο έναν τελικό. Κάποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει. Από εκεί και μετά ποδόσφαιρο είναι. Δεν υπάρχει πόλεμος».

Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων:
«Πιστεύω ότι είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Θα παιχτεί στις λεπτομέρειες και κατά πόσον οι παίκτες που κάνουν την διαφορά θα βρεθούν σε καλή κατάσταση».

Για το αν και που υπερτερεί η μία ομάδα έναντι της άλλης:
«Πιστεύω ότι είναι καθαρά τακτικό κομμάτι. Οι δύο ομάδες στηρίζονται στο σύνολο. Εχουν καταφέρει οι προπονητές και έχουν κάνει ένα πολύ καλό σύνολο και όποιος παίκτης και να μπει βλέπουμε ακόμα καλύτερο θέαμα».

Για το αν το αγωνιστικό τους στυλ είναι το ίδιο:
«Δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές. Θέλουν να είναι κυρίαρχοι μέσα στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες, θέλουν να έχουν την μπάλα, να δημιουργούν καταστάσεις και να βάζουν δύσκολα στον αντίπαλο».

Για το αν το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα:
«Ναι και στην λεπτομέρεια μέσα στον αγώνα να μπορέσει να μπλοκάρει ο ένας τον άλλον».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Αυτό που τα λέει όλα είναι ότι έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς. Δυστυχώς έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να διεξάγουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας των ομάδων. Εχουμε καταντήσει γραφικοί».

Για το αν υπάρχει λανθασμένη νοοτροπία στην οργάνωση και την διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Δεν θα πω ονόματα, αλλά όταν φτάνεις σε σημείο ο υπάλληλος να είναι πιο πάνω από το αφεντικό καταλαβαίνεις τι συμβαίνει».

Την εκτίμηση του για το ποια ομάδα ήταν καλύτερη την φετινή σεζόν:
«Είναι ένα πρωτάθλημα που αν ο ΠΑΟΚ ήταν πιο προσεκτικός σε κάποιες ‘λεπτομέρειες’, ίσως να μην το έχανε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προσέξει λίγο πιο πολύ το ‘σπίτι’ του».

Για το αν έχουν μπει οι βάσεις στον ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια:
«Πιστεύω ναι. Και φέτος δεν θα έχανε το πρωτάθλημα. Σε ‘λεπτομέρειες’ χάθηκε και όχι αγωνιστικά. Είναι κρίμα να χάνεις ένα πρωτάθλημα όχι αγωνιστικά».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα πάρα πολύ καλό ντέρμπι. Παρόλ’ αυτά όμως επειδή είναι πολύ μεγάλα τα σήματα και των δύο ομάδων, όποιος και να παίζει πιστεύω ότι θα δούμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ποιες ομάδες ήταν φέτος εντυπωσιακές:
«Δεν νομίζω ότι υπήρχε και το τρομερά εντυπωσιακό. Αν φανταστείς ότι ο Ατρόμητος έκανε το αυτονόητο να παίξει λίγο πιο στρωτό ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι υπάρχει και άλλο ιδιαίτερο που είδαμε».

Για το αν υπάρχει λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Εχω την εντύπωση ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τα λεφτά τους, που χάνουν ώρες από τη ζωή τους, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να βάλουν το μαχαίρι πολύ βαθιά με όλο το κόστος και να υπάρχουν πολύ πιο αυστηροί κανόνες. Μόνο έτσι. Το λέμε τόσα χρόνια. Αν δεν το θέλουν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, δεν θα γίνει τίποτα».

Για το ποιες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό του Champions League:
«Απ’ ότι η δείχνει η Ρεάλ με την Λίβερπουλ. Πιστεύω ότι θα δούμε έναν πάρα πολύ καλό τελικό και με πολλά γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.