Με 19 και νέους στο Καραϊσκάκη

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, ολοκληρώθηκε και ο Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, ολοκληρώθηκε και ο Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή ο Ελληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει 19 παίκτες και αρκετούς μάλιστα νέους, προκειμένου να τους δώσει την δυνατότητα να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες.

Πάντως δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Αράζ Αμπντουλάγιεφ. Ο Αζέρος δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του για λόγους τακτικής, ενώ και ο Δημήτρης Πετκάκης, ο οποίος έχασε κάποιες από τις προπονήσεις της εβδομάδας, κρίθηκε ανέτοιμος. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σιόβας, Κούτσι, οι οποίοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους, με τον δεύτερο να πρέπει να μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ καθώς έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούρντι, Πιέρ, Αντούνιες, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Ντούνης, Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλος, Σκέμπρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.