Σάντος: "Ο Ρονάλντο άξιζε το βραβείο"

Ο Ρονάλντο και όχι ο Μόντριτς έπρεπε να έχει κατακτήσει το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.
06/09/2018 • 04:00
Ο Φερνάντο Σάντος
  • shares
Ο Ρονάλντο έβαλε 15 γκολ πέρσι στο Champions League οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτση του βαρύτιμου τροπαίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ωστόσο το βραβείο του καλύτερου παίκτη απονεμήθηκε από την ΟΥΕΦΑ στον Λούκα Μόντριτς, καθώς τον ψήφισαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και προπονητές.

Σχετικά με το θέμα μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος ο οποίος είπε: "Η ψηφοφορία της ΦΙΦΑ δεν είναι δική μου. Αν ήταν δική μου ο Ρονάλντο θα ήταν πρωταθλητής. Για μένα κορυφαίος είναι ο Ρονάλντο. Στη δεύτερη θέση θα έβαλα τον Μόντριτς. Ωστόσο οι υπόλοιπες ψήφοι προέρχονται από το κοινό, από δημοσιογράφους, από άλλους προπονητές, είναι πολλοί άνθρωποι, οπότε η απόφαση θα ανακοινωθεί τη σωστή ημερομηνία.

Ωστόσο πριν από αυτή υπήρξε άλλη μια ψηφοφορία. Ο Μόντριτς είναι ένας φανταστικός παίκτης γι' αυτό και τον έβαλα δεύτερο. Ωστόσο στην προηγούμενη ψηφοφορία πιστεύω ότι ο Ρονάλντο θα έπρεπε να είχε κερδίσει για όλα όσα έκανε αυτή την περίοδο κυρίως στο Champions League."


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης