Επιστροφή Τσάνα στην Εθνική

Μετά από εισήγηση του Μίκαελ Σκίμπε, ο Κώστας Τσάνας επιστρέφει στην Εθνική με νέο συμβόλαιο λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του προηγούμενου που δεν είχε ανανεωθεί.
06/09/2018 • 01:38
Οι Σκίμπε και Τσάνας
  • shares
Το συμβόλαιο του Κώστα Τσάνα είχε λήξει στις 30 Ιουνίου και στην ΕΠΟ είχε παρθεί απόφαση να μην ανανεωθεί, γεγονός που είχε προβληματίσει τον Μίκαελ Σκίμπε καθώς όταν είχε αναλάβει την Εθνική το 2016, ουσιαστικά βρήκε τον Τσάνα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Έκτοτε οι δύο άντρες ανέπτυξαν μια αγαστή συνεργασία με τον Έλληνα προπονητή να είναι συνεχώς δίπλα στον Γερμανό ακόμα κι όταν παρακολουθούσαν παίκτες στα γήπεδα. Ουσιαστικά ήταν και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του προπονητή και των παικτών.

Μετά από συνάντηση που είχε την Τετάρτη ο Μίκαελ Σκίμπε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο είχαμε ανατροπή των δεδομένων. Ο Γερμανός τεχνικός εισηγήθηκε την εκ νέου πρόσληψη του Κώστα Τσάνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να κάνει αποδεκτή αυτή την εισήγηση και να προσλαμβάνει τον Κώστα Τσάνα με χαμηλότερο όμως μισθό από τον προηγούμενο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51