Προπονήθηκαν το πρωί Ζέκα-Μπακάκης!

Ο Μίκαελ Σκίμπε είδε με ικανοποίηση στην πρωινή (κλειστή) προπόνηση τον Μπακάκη και τον Ζέκα να προπονούνται σε πιο έντονους ρυθμούς. Κανονικά ο Ζέκα, πιο συντηρητικά ο Μπακάκης.
0
Αποστόλης Λάμπος
05/09/2018 • 16:54
Ο Κάρλος Ζέκα
  • shares
Η σημερινή μέρα (Τετάρτη) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις οποίες ο Σκίμπε θα δούλευε στην τακτική ενώ θα άρχισε να "ξεδιπλώνει" και τα σχέδια του για την πρώτη αναμέτρηση με την Εσθονία (8/9, 21.45).

Το σημαντικό όμως είναι ότι στην πρωινή (κλειστή) προπόνηση τόσο ο Μπακάκης όσο και ο Ζέκα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς μπήκαν σε πιο έντονο ρυθμό και ανταποκρίθηκαν καλά. Ειδικά ο Ζέκα έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Μπακάκης ωστόσο ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα μετά τις πρώτες ασκήσεις. Ωστόσο ανέβασε ρυθμό σε σχέση με το απλό τρέξιμο της Τρίτης. Το απόγευμα στις 18.00 είναι νέα προγραμματισμένη προπόνηση στην οποία θα εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα τόσο για την κατάστασή τους όσο και για τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/02/2019 • 10:19

Βραδιά με παγίδες για πολλά φαβορί!

Πολλά εμπόδια μπορεί να συναντήσουν μπροστά τους μεγάλο φαβορί των αποψινών αναμετρήσεων όπως η Ντόρτμουντ, η Ρόμα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ντέρμπι του Αγγλικού κυπέλλου στο Λονδίνο.