Τσεκάρει τον Ιτούρα το «τριφύλλι»

Στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο φέρεται να έχει συμπεριληφθεί ο Μανουέλ Ιτούρα, προκειμένου να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή.

Στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο φέρεται να έχει συμπεριληφθεί ο Μανουέλ Ιτούρα, προκειμένου να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χιλιανός μέσος αρέσει στον Αντρέα Στραματσιόνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά τη θητεία τους στην Ουντινέζε. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως ο 31χρονος παίκτης, μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στο «τριφύλλι» και πως μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται φέτος στη Ράγιο Βαγεκάνο, με τη μορφή δανεισμού. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει από την πλευρά του, πως ο Ιτούρα δύσκολα θα παραμείνει στην Ισπανία τη νέα σεζόν και πως ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως ο Χιλιανός βρίσκεται στη σχετική λίστα του Στραματσιόνι, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ιταλός τεχνικός και πως δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με την Ουντινέζε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, για το ποιος παίκτης θα αποκτηθεί, εν όψει της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.