Το Novasports.gr σας μεταφέρει στο ΟΑΚΑ

To ντέρμπι των "αιωνίων" ξεκίνησε! Δείτε το pre game της Super Euroleague μέσα από το novasports.gr, ιδανικό "ζέσταμα" μέχρι το τζάμπολ στις 21:00!

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Euroleague (21:00 Novasports2HD). Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr, το pre game (19:00) της μεγάλης αναμέτρησης, με τα τελευταία νέα των δυο «μονομάχων», αλλά και το post game (23:00), με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το τρίτο ημίχρονο της μεγάλης αναμέτρησης. 

Αυτή θα είναι η πρώτη από τις πολλές αναμετρήσεις των δυο ομάδων την εφετινή σεζόν, καθώς σίγουρα θα συναντηθούν άλλη μια φορά για την Euroleague και άλλες δυο για την κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν οι δυο «αιώνιοι» βρεθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος, συναντηθούν στο κύπελλο Ελλάδος ή και στα προημιτελικά της Euroleague, τότε μπορεί να αναμετρηθούν 15 φορές την εφετινή σεζόν.

Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων την εφετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη, καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος των δυο ηττών από Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, θέλουν να καλύψουν την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και παράλληλα να δείξουν πως μπορούν να περάσουν από δύσκολες έδρες, κάτι που θα τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας του εφετινού μαραθωνίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 3-2 μετά από πέντε αγωνιστικές στην εφετινή Euroleague. 

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, καθώς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάνις Στέρλνιεκς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Οι δυο προπονητές θέλουν από τους παίκτες τους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι και να φτάσουν στη νίκη. 

Η προϊστορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι υπέρ των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι μετρούν εννέα νίκες, έναντι τεσσάρων του «τριφυλλιού». Ο Πασκουάλ από την πλευρά του έχει καλή προϊστορία κόντρα στον Μπλατ, καθώς μετράει επτά νίκες σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων. Η μοναδική ήττα του Καταλανού τεχνικού από τον προπονητή των Πειραιωτών, ήταν την περσινή σεζόν όταν ο Μπλατ βρίσκονταν στον πάγκο της Νταρουσάφακα. Οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.