Νίκη με… προπόνηση (video)

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο απέναντι στην Φρίμπουργκ, επικράτησε με 92-61 στη Θεσσαλονίκη και έφτασε τις τρεις νίκες στον 2ο όμιλο του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ. Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ο Αθηναίου με 16 πόντους.

Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός και ιδιαίτερα εύστοχος στην πρώτη περίοδο έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. και με σερί 14-0 στην εκίννηση του αγώνα, έβαλε δύσκολα με το… καλησπέρα στους Ελβετούς. Ο Τέπιτς με 6 πόντους στην πρώτη περίοδο και τα μακρινά σουτ του Τζόουνς έδωσαν διαφορά είκοσι πόντων στην ελληνική ομάδα. Στην πρώτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ευστόχησε σε 7 τρίποντα και έφτασε εύκολα στους 30 πόντους.

Στην 2η περίοδο ο “Δικέφαλος” διατήρησε αρκετά καλό ρυθμό στην επίθεσή του, και με την μεγάλη διαφορά ποιότητας από τη Φρίμπουργκ έφτασε τη διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της στο τέλος του ημιχρόνου με τον πίνακα να δείχνει 51-24 και τη διαφορά να είναι στους 27 πόντους.
Κόνιαρης και Μαργαρίτης σημείωσαν από εννέα πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Από τη μία ο ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένος στην άμυνά του και να μην επιτρέπει στους Ελβετούς να βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στερούνται ποιότητας και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να πλησιάσουν στο σκορ.

Κι αν στο πρώτο ημίχρονο ο “Δικέφαλος” εκτέλεσε την αντίπαλό του έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, στο δεύτερο μέρος έπαιξε καλή άμυνα διατηρώντας τη διαφορά σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδο, φτάνοντας ακόμη και στους 34 πόντους 67-33 στο 27ο λεπτό.
Εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθηναίου που πήρε περισσότερες προσπάθειες και έφτασε τους 16 πόντους. Με αυτούς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με ποσοστό 50% στα τρίποντα. 14 στα 28.


ΠΑΟΚ (Παπαθεωδόρου) :
  Τζόουνς (10), Μορέιρα (8), Χρυσικόπουλος (8), Κόνιαρης (12), Αθηναίου (16), Τέπιτς (10), Μαργαρίτης (9), Ζάρας (2), Χάτσερ, Γκάρετ (8), Γκος (9).


Φρίμπουργκ (Άλεξιτς)
: Γκράβετ (6), Ζανίν (5), Γιούρκοβιτς (3), Μαντιάμπα, Στάινμαν (5), Γιούρκοβιτς Ν. (2), Μλάντιαν, Ρόμπερτσον (2), Τίμπερλεϊκ (3), Τουρέ (15), Γουάτς (13), Γουίλιαμσον (7).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.