Οι πρωταγωνιστές του “Cloak and Dagger” στις πρώτες εικόνες της 2ης σεζόν

Το "πανδαιμόνιο" πλησιάζει.Στην πρώτη σεζόν του "Cloak and Dagger" της Marvel, οι Tandy Bowen...

Το “πανδαιμόνιο” πλησιάζει.

Στην πρώτη σεζόν του “Cloak and Dagger” της Marvel, οι Tandy Bowen (Olivia Holt) και Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) ασπάστηκαν το πεπρωμένο τους ως το Divine Pairing και έσωσαν τη Νέα Ορλεάνη από την καταστροφή. Υπάρχουν, όμως, ακόμα πολλοί κίνδυνοι στο μέλλον των νεαρών ηρώων, περιλαμβάνοντας την απειλή μία δεινής μοίρας που, ίσως, δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν.

Το IGN έχει μερικές αποκλειστικές πρώτες εικόνες από τον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 4 Απριλίου στο Freeform. Τις εικόνες μπορείτε να δείτε παρακάτω, όπως και ένα teaser που υπόσχεται “Πανδαιμόνιο”.

Σύμφωνα με το Freeform, “Η δεύτερη σεζόν ανεβάζει τις θερμοκρασίες για τους νεαρούς μας ήρωες, ενώ ο Tyrone και η Tandy προσπαθούν να βρουν τη θέση τους ως πιο ενεργοί ήρωες σε αυτόν τον κόσμο. Καθώς οι ίδιοι μαθαίνουν και μεγαλώνουν συναισθηματικά, οι ικανότητες τους κάνουν το ίδιο. Στην πρώτη σεζόν, είδαμε τους Tandy και Ty να κάνουν την αρχή στο κόσμο της ελπίδας και του φόβου· σε αυτή τη σεζόν, θα βυθιστούν βαθύτερα σε αυτή τη μεταφυσική πισίνα. Με βελτιωμένες δυνάμεις και μία επιλογή να κάνουν σχετικά με το τι είδους ήρωες θέλουν να γίνουν, θα κάνουν την επιλογή να τρέξουν προς το στιλέτο, με το κεφάλι μπροστά. Προκαλούν έναν άκαρδο εκδικητή και ξεσκεπάζουν ένα κακό που κυνηγάει τις νεαρές γυναίκες της πόλης, ενώ η σειρά απασχολείται με πιο σοβαρά θέματα όπως η βία μεταξύ συμμοριών και η διακίνηση λευκής σαρκός”.

Κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 μάθαμε αρκετές πληροφορίες για τη σειρά, μέσω του πάνελ στο οποίο παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί της σειράς Olivia Holt, Aubrey Joseph, Emma Lahana, Ally Maki, ο showrunner Joe Pokaski, καθώς και ο παραγωγός Jeph Loeb.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.