Μάρτινς: «Πιστεύω στις ικανότητες των παικτών μου» (video)

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στις κάμερες των καναλιών Novasports ο Πέδρο Μάρτινς τόνισε ότι πιστεύει πολύ στις ικανότητες των παικτών του.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στις κάμερες των καναλιών Novasports ο Πέδρο Μάρτινς τόνισε ότι πιστεύει πολύ στις ικανότητες των παικτών του.

Αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: 

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ μας δυσκόλεψε πολύ ήταν καλά οργανωμένη. Δεχτήκαμε και το γκολ και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες ότι πιστεύω στις ικανότητες τους. Πως μπορούν να παίξουν πιο άμεσο και πιο οργανμωμένο ποδόσφαιρο, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει απλά να δείξουν ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν. Και απλά αυτό κάναμε στην επανάληψη, δείξαμε ποιοπι είμαστε και τι μπορούμε». 

Πως έζησε το ματς και που αφιερώνει τη νίκη: 

Όπως όλα τα παιχνίδια το έζησα. Δεν ήταν κάτι διαφορετικό. Θέλω όμως ν’ αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Μας βοήθησαν πολύ, μας στήριξαν ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που δεν παίζαμε καλά. Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση τις τελευταίες μέρες, δεν είμαστε καλά, αλλά ακόμη κι έτσι μας στήριξαν». 

Γιατί επέλεξε την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και με την Δυναμό:

Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο σημαντικά μας μέσα σε τρεις ημέρες. Την Πέμπτη πιστεύω ότι παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε απλά το αποτέλεσμα. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά και γ’ αυτό επέλεξα την ίδια ενδεκάδα.»Δεν είναι ελύκολο να παίζεις σε τρεις μέρες σημαντικά ματς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.