Απόλυτη ικανοποίηση στον Ολυμπιακό

Η νίκη 4-1 επί της ΑΕΚ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού και τόνωσε την ψυχολογία, εν όψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου την ερχόμενη Πέμπτη.

Η νίκη 4-1 επί της ΑΕΚ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού και τόνωσε την ψυχολογία, εν όψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου την ερχόμενη Πέμπτη. Οι “ερυθρόλευκοι” είδαν για πρώτη φορά σε εφετινό ντέρμπι να τους βγαίνει το παιχνίδι και να παίρνουν αυτό που άξιζαν στον αγωνιστικό χώρο, βάσει της εικόνας και της απόδοσής τους. Η ικανοποίηση που επικρατούσε στις τάξεις των Πειραιωτών αποτυπώθηκε και στην κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και να αγκαλιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων” φέρεται να τόνισε στους παίκτες της ομάδας του: “Έτσι θέλω να σας βλέπω. Τέτοιες εμφανίσεις θέλω από εσάς. Αποδείξατε πως είστε οι καλύτεροι και κάνατε αυτό που ζητήσαμε και μπράβο σας”.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στη ρεβάνς του 2-2 της πρώτης αναμέτρησης με τους Ουκρανούς. Στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί αισιοδοξία, πως με μια παρόμοια εμφάνιση και στο Κίεβο, μπορούν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των “16” του Europa League. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο ματς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το χρονικό διάστημα, που θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.