Λουτσέσκου για τον κόσμο που φώναζε το όνομά του: “Ομορφη στιγμή για μένα”

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στις επευφημίες των φίλων της ομάδας προς το πρόσωπό του

Είπε αρκετά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Και μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με τον κόσμο φώναζε το όνομά του. “Ηταν μια όμορφη στιγμή για μένα”, είπε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 
Είπε για το παιχνίδι και τη νίκη: “Ηταν κάτι που το ξέραμε από την αρχή. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πήραμε τη νίκη και έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας, την Κυριακή απέναντι στον Άρη».
Ρωτήθηκε για τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά, το όνομά του. Είπε: «Ήταν λίγο περίεργη, αλλά όμορφη στιγμή για εμένα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ με προσωπικότητες. Λέω ότι ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα γιατί ήταν πολλά αυτά που ένιωθα. Το πρωί ξύπνησα με τη σκέψη να μεταδώσω τα σωστά συναισθήματα στους παίκτες μου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».
Αναφέρθηκε σε Ολιβέιρα και Σφιντέρσκι: «Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε γρήγορα την ποιότητα αυτών των παικτών. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Ενας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν στον πάγκο και όταν τον πέρασα αλλαγή, μου είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ήταν στον πάγκο σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα».
Είπε για τις ενοχλήσεις του Λημνιού: «Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να μείνει προληπτικά δύο-τρεις ημέρες εκτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.