Παππάς: «Όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο 100%»

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του μίλησε ο Νίκος Παππάς, που αναφέρθηκε ακόμα στην πρωτιά της κανονικής περιόδου στη Basket League αλλά και στο παιχνίδι με τη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα.

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του μίλησε ο Νίκος Παππάς, που αναφέρθηκε ακόμα στην πρωτιά της κανονικής περιόδου στη Basket League αλλά και στο παιχνίδι με τη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:
 
Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Δεν είναι δυνατό να βρίσκομαι από τώρα στο 100%… Εκείνο όμως για το οποίο μπορώ να βεβαιώσω είναι η θέλησή μου να βρεθώ όσο το δυνατό συντομότερα στο 100%. Είναι πολύ σκληρό για έναν αθλητή να παρακολουθεί τραυματίας και να μη μπορεί να αγωνιστεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».
 
Για το αν οι αγώνες με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου: «Κάθε χρόνο αυτό γίνεται… Υπάρχουν όμως δύσκολοι αγώνες και για τους δύο όπως κόντρα στην ΑΕΚ, εμείς ως τυπικά γηπεδούχοι, ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος. Επίσης εμείς έχουμε να πάμε στην Πυλαία και ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο».
 
Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Τα πάντα είναι στο χέρι του. Έχει ταλέντο και προσωπικά του εύχομαι να έχει τύχη και υγεία, να δουλεύει σκληρά και όλα τα άλλα θα γίνουν».
 
Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα με τη Μάλαγα στην Ευρωλίγκα: «Στο να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να επιβάλλουμε τα δικά μας δεδομένα. Στο ΟΑΚΑ θα παίξουμε, μπροστά στον κόσμο μας και φυσικά θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στο Top16».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.