Ζέκα: “Περήφανος που είμαι αρχηγός” (video)

Ο Ζέκα Ροντρίγκες τόνισε πως είναι περήφανος που είναι αρχηγός της Κοπεγχάγης και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας του για τη στήριξή τους.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2019 • 09:51
Ο Ζέκα Ροντρίγκες
  • shares
Ο Ζέκα Ροντρίγκες τόνισε πως είναι περήφανος που είναι αρχηγός της Κοπεγχάγης και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας του για τη στήριξή τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του, υπογραμμίζοντας πως έχει να κάνει με 25 διαφορετικές προσωπικότητες.

Χαρακτηριστικά, ο Ζέκα τόνισε μέσω της σελίδας του στο Instagram: “Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός της Κοπεγχάγης. Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να κρατάω άπαντες αφοσιωμένους και ενωμένους γιατί στ' αποδυτήρια έχω να κάνω με 25 διαφορετικές προσωπικότητες που όλες πρέπει ν' ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς και τους είμαι ευγνώμων γιατί και στα καλά και στα άσχημα είναι μαζί μας”.

Το σχετικό βίντεο: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο