Δεν τους άφησαν τίποτα

Έρευνες έχουν ξεκινήσει από τις αστυνομικές αρχές της Δανίας, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της ληστείας στα αποδυτήρια της Μίντιλαντ.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/10/2016 • 13:04
Μίντιλαντ
  • shares
Έρευνες έχουν ξεκινήσει από τις αστυνομικές αρχές της Δανίας, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της ληστείας στα αποδυτήρια της Μίντιλαντ. Οι παίκτες της δανέζικης ομάδας διαπίστωσαν μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Φρίμαντ Άμαγκερ (3-1), πως έλειπαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, είχαν κλαπεί αθλητικά είδη, κινητά και κλειδιά αυτοκινήτων.

Αμέσως οι υπεύθυνοι της Μίντιλαντ κατήγγειλαν το περιστατικό και ζήτησαν από τη διοικηση της Φρίμαντ Άμαγκερ να διεξαχθεί έρευνα. Οι γηπεδούχοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου δεν έκανε κάποια δήλωση στον Τύπο της χώρας, όμως έχει δώσει ήδη κατάθεση στις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό και τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34