Πρόεδρος ασκούσε κριτική στον προπονητή με...ψευδώνυμο σε forum!

Αρης Γεωργίου
10/03/2016 • 12:26
O Tόμας Φρανκ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη Μπρόντμπι.
  • shares
Ο προπονητής της Μπρόντμπι Τόμας Φρανκ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρόεδρος της ομάδας Γιαν Μπεχ Άντερσεν του...πριόνιζε την καρέκλα με αναρτήσεις σε forum οπαδών, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του γιού του!

Ο Άντερσεν, εμφανιζόταν ως απλός οπαδός ονόματι «Όσκαρ» στο δημόσιο διαδικτυακό forum SydSiden Online, ασκώντας σκληρή κριτική στον επί τριετία προπονητή Φρανκ, για τον χειρισμό της ομάδας.

Τελικά, η ταυτότητα του «Όσκαρ» αποκαλύφθηκε και ο Φρανκ ανακοίνωσε την παραίτησή του, ενώ απολύθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, με τον πρόεδρο όμως να παραμένει στη θέση του!

«Δεν είναι μυστικό ότι η σχέση μου με τον Γιάν ήταν τεταμένη και μετά την αναστάτωση που υπήρξε τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ, είχαμε μία συνομιλία και αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας», είπε ο προπονητής, ενώ ο Άντερσεν δικαιολόγησε τις ενέργειές του λέγοντας ότι τον...παρέσυρε η αγάπη για την ομάδα:

«Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα και για το τέλος της συνεργασίας μου με τον Φρανκ. Καταλαβαίνω ότι πρόδωσα την εμπιστοσύνη του, αλλά δεν θα φύγω από τη Μπρόντμπι γι' αυτό τον λόγο. Όλοι ξέρουν ότι είμαι παθιασμένος οπαδός της ομάδας, χαίρομαι πολύ όταν κερδίζουμε και απογοητεύομαι όταν χάνουμε. Ήθελα να είμαι κοντά στον κόσμο της ομάδας και γι' αυτό τα τελευταία χρόνια είχα προφίλ στο SydSiden Online. Λυπάμαι που μετέφερα τις συζητήσεις μας σε δημόσιο forum, με αποτέλεσμα να υπάρξει φημολογία στα media. Τώρα πρέπει να μάθω να κρατάω το στόμα μου κλειστό».

Έλληνες πρόεδροι, μην σας μπαίνουν ιδέες...
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε