Ο Αγιασμός και το ερωτηματικό

Ούτως ή άλλως η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων επιβάλλει εγρήγορση και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Κάτι που συνέβη με τον αγώνα Κυπέλλου αλλά κορυφώνεται εν όψει της έναρξης και του πρωταθλήματος

Ούτως ή άλλως η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων επιβάλλει εγρήγορση και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Κάτι που συνέβη με τον αγώνα Κυπέλλου αλλά κορυφώνεται εν όψει της έναρξης και του πρωταθλήματος. Τεχνική ηγεσία και παίκτες αντάμωσαν εκ νέου σήμερα στην PAOK Sports Arena, σε διπλό ραντεβού, πρωί και απόγευμα. Το πρώτο ήταν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα αφού ο λόγος ήταν η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τη νέα σεζόν και το δεύτερο ήταν προπονητικού.
Ξεκίνησε με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού για την ανάλυση του Ρέθυμνου και συνεχίστηκε περνώντας στην πράξη, μ’ έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Τσόχλας, Γκος, Γουίλιαμς, εκτός έμεινε ο Πόουπ κι αποτελεί ερωτηματικό το αν θα είναι διαθέσιμος για τον Σαββατιάτικο αγώνα. Αύριο, πριν από την έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.