Μαργαρίτης μέσα, ο Χρυσικόπουλος αμφίβολος

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμμετέχει στην αποστολή για τον αυριανό (27/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, ενώ η συμμετοχή του Έλληνα φορ θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (26/10) το μεσημέρι τη μετ’ εμποδίων προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με το Χολαργό, με μία προπόνηση η οποία διεξήχθη στο PAOK Sports Arena. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε σε ένα μέρος αυτής και ακολουθεί την αποστολή του “Δικέφαλου” στην Αθήνα.
Αντιθέτως, ο Λίνος Χρυσικόπουλος πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης και αναμένεται να ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Αθήνα, με την προοπτική να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ακόμη κι έτσι να γίνει, θα πάρει χρόνο στο παιχνίδι, αν κι εφόσον κριθεί από τον προπονητή του απαραίτητο.
Ο Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας το Χολαργό, μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, με έναν έμπειρο προπονητή και καλούς ξένους παίκτες, που έχουν και ποιότητα και εμπειρία από την Ευρώπη οι περισσότεροι από αυτούς. Υπάρχει φυσικά και ο Γιάνκοβιτς, που είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να περιορίσουμε τα λάθη μας, που ήταν αρκετά στα τελευταία τρία παιχνίδια και να επιβάλουμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα”.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Χολαργό συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μορέιρα, Σχίζας, Κόνιαρης, Αθηναίου, Τέπιτς, Μαργαρίτης, Ζάρας, Πόουπ, Χατσερ, Γκάρετ και Γκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.