Κόντε: «Μεγάλη απώλεια ο Τέρι»

Αισθητή παραμένει η απουσία του Τζον Τέρι για την Τσέλσι, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε, με αφορμή επίσκεψη του πρώην αρχηγού στο προπονητικό κέντρο των «μπλε» στο Κόμπαμ.

Αισθητή παραμένει η απουσία του Τζον Τέρι για την Τσέλσι, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε, με αφορμή επίσκεψη του πρώην αρχηγού στο προπονητικό κέντρο των «μπλε» στο Κόμπαμ.
 
Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός πήγε στην Αστον Βίλα μετά από 19 σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, κατά τη διάρκεια των οποίων πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, το Γιουρόπα και το Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Την τελευταία σεζόν του στην Τσέλσι είχε μόλις εννέα εμφανίσεις στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στήριξε πολύ τον Κόντε στην προσπάθειά του να οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο.
 
Ο Τέρι επισκέφθηκε τους πρώην συμπαίκτες του σε μία απόπειρα ανύψωσης του ηθικού τους λόγω των τεσσάρων ηττών στους πέντε τελευταίους αγώνες τους στην Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίες τους έχουν ρίξει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
 
«Για μας ήταν μία μεγάλη απώλεια. Προσπάθησα να τον κρατήσω για άλλη μία σεζόν, αλλά ήθελε να παίζει και τον κατανοώ απόλυτα. Του ευχήθηκα τα καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένειά του», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.
 
«Ο ρόλος του Τζον πέρυσι ήταν απίστευτος. Δεν έπαιξε πολλές φορές, αλλά η πίστη του στην ομάδα ήταν εκπληκτική και με βοήθησε πολύ. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία. Για εκείνον, η Τσέλσι παραμένει σπίτι του και μπορεί να έρχεται όποτε θέλει. Οι πόρτες είναι ανοιχτές», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.