Με τρία ερωτηματικά ο ΠΑΟΚ

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ματς της 3ης αγωνιστικής του Eurocup κόντρα στην Όλντενμπουργκ.

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ματς της 3ης αγωνιστικής του Eurocup κόντρα στην Όλντενμπουργκ. 

Ο  Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε μόνο στην προθέρμανση της προπόνησης που έγινε αργά το μεσημέρι στο κλειστό της Πυλαίας και στην πορεία έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και στο γόνατό του. 

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μιλένκο Τέπιτς, που ταλαιπωρείται, επίσης, από ενοχλήσεις στη μέση. Με δέκατα, ακόμη, προπονήθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ενώ το πρόγραμμα «έβγαλε» ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος στην προπόνηση της Κυριακής (17/1) έκανε θεραπεία.

«Η Όλντεμπουργκ τρέχει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους, έχει μέσα και έξω παιχνίδι και θέλει ιδιαίτερη προσοχή» τόνισε, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, πριν δώσει οδηγίες στους παίκτες του, ο Σούλης Μαρκόπουλος. Πρόσθεσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι το αυριανό είναι καθοριστικό παιχνίδι, αλλά η νίκη θα μας δώσει περισσότερα βοηθήματα για τη συνέχεια. Η Όλντενμπουργκ κέρδισε, εκτός έδρας, τη Λιμόζ, με την οποία ισοφάρισε την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τη Βαλένθια. Η Βαλένθια είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και νομίζω δύσκολα θα χάσει. Είμαστε καλά ψυχολογικά. Κάθε ομάδα, όμως, πρέπει να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε την αντίπαλό μας που ανεβάζει εύκολα ρυθμό, παίζει πολύ γρήγορα και συνήθως σε υψηλά σκορ. Υπάρχει κούραση, δεν ξέρω πως θα μας βγει αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες μας που, έμμεσα, υποφέρουν. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι να συνεισφέρουν τα μέγιστα».

«Η ομάδα, μετά από δύο μεγάλες νίκες (Λιμόζ, ΑΕΚ), βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε ταξίδι τις τελευταίες ημέρες» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Κώστας Κακαρούδης. Συμπλήρωσε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας: «Η Όλντενμπουργκ διαθέτει ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες. Θέλει να παίζει σε γρήγορους ρυθμούς, αυτό θα κρίνει πολλά, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να εμφανιστούμε καλοί στην άμυνα και με σωστές συνεργασίες στην επίθεση. Το αυριανό είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Η Βαλένθια είναι φαβορί για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε στο “σπίτι” μας. Πιστεύω ότι ανάμεσα σε εμάς και την Όλντενμπουργκ θα κριθεί η πρόκριση και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ούρος Ντούβιακ, εκ των κορυφαίων για τους «ασπρόμαυρους» στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (16/1), ο οποίος ανέφερε ακόμη: «Τελευταία παίζουμε καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε. Η Όλντενμπουργκ είναι ομάδα που έχει καλυμμένες όλες τις θέσεις της. Μπορούν να κάνουν πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο, διαθέτοντας καλούς γκαρντ και ψηλούς. Όλοι μπορούν να σουτάρουν, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε». Σε προσωπικό επίπεδο, ο Σέρβος γκαρντ εξήγησε πως «δεν σκέφτομαι τι κάνω στο παιχνίδι. Αλλοτε μπορεί να παίζω καλά, άλλοτε όχι τόσο. Όποτε που δίνεται ο χρόνος, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.