Θέμα με Τόχα

Από το πρωί της Δευτέρας επαναρχίζει η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη, προκειμένου να μαζέψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις υπογραφές που απαιτούνται, ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος για την αδειοδότηση της ομάδας.

Από το πρωί της Δευτέρας επαναρχίζει η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη, προκειμένου να μαζέψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις υπογραφές που απαιτούνται, ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος για την αδειοδότηση της ομάδας. Ωστόσο, πέραν κάποιων παλαιών παικτών που δυσανασχετούν στον διακανονισμό που τους προτείνεται, θέμα προκύπτει και με έναν νυν, τον Κάρλος Τόχα.

Ο Κολομβιανός αρνείται να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα, εάν πρώτα δεν λάβει όλο το ποσό που του οφείλεται συν τα χρήματα που προβλέπονται εώς τη λήξη του συμβολαίου του. Δηλαδή, περίπου 700 χιλιάδες ευρώ! Η υπόθεση, λοιπόν, είναι πολύ σοβαρή, ο ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει σε οποιαδήποτε συζήτηση και το θέμα παραμένει εκκρεμές.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο το ρεπό τους απόλαυσαν την Κυριακή οι κίτρινοι, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο Μανουέλ Μασάδο περιμένει άπαντες τη Δευτέρα στο Ρύσιο για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου. Μια προσπάθεια στην οποία δεν θα λάβουν μέρος εκ νέου οι τραυματίες Μίσελ και Παπαστεριανός, σε αντίθεση με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, για τον οποίο υπάρχουν ελπίδες επιστροφής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.