Σε καλό δρόμο…

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με την ανεύρεση του ποσού που χρειάζεται για να παρουσιαστεί η ομάδα... εντάξει στο "ραντεβού" της με την ΟΥΕΦΑ στις 31 Μαρτίου.

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με την ανεύρεση του ποσού που χρειάζεται για να παρουσιαστεί η ομάδα… εντάξει στο “ραντεβού” της με την ΟΥΕΦΑ στις 31 Μαρτίου. Οι ενδείξεις για τη συμμετοχή των μετόχων στην ΑΜΚ είναι ενθαρρυντικές και το πιθανότερο είναι ότι οι “πράσινοι” θα πετύχουν τον πρώτο τους στόχο.

Τα χρήματα που αναμένεται να συγκεντρωθούν μέσω της ΑΜΚ υπολογίζονται από 5 έως 8 εκατ. ευρώ και είναι αρκετά για να λύσουν το πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Όχι, όμως και το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου.

Η παρουσία των μετόχων, το ύψος της αύξησης, αλλά και η τιμή της μετοχής, θα “φωτογραφίσουν” την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσουν όσοι κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του “τριφυλλιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.