Συνεχίζεται το σπριντ στο «τριφύλλι»

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει το τρέξιμο προκειμένου να προλάβει όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, με το θέμα του Γενς Βέμερ να αποτελεί προτεραιότητα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει το τρέξιμο προκειμένου να προλάβει όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, με το θέμα του Γενς Βέμερ να αποτελεί προτεραιότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές με τον εκπρόσωπο του Γερμανού παίκτη θα συνεχιστούν, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας. Ήδη, στους «πράσινους» έχει επιβληθεί τρίτη αφαίρεση βαθμών (-3) και μπορούν έως την ερχόμενη Δευτέρα να καταβάλουν τα οφειλόμενα χρήματα στον παίκτη ή να έρθουν σε συμφωνία για διακανονισμό, για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. 

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων στην συνεδρίαση του ΔΣ της Super League την Πέμπτη, προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν την ΕΠΟ να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μετά από σχετική εισήγηση των FIFA και UEFΑ. 

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη περιμένουν εντός της ημέρας να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, όπως τους είχε υποσχεθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου τη Δευτέρα. Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει σίγουρη η αποχή των «πράσινων» από τις προπονήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.