Μονοπώλησε το ενδιαφέρον το Laser Run στην Αρχαία Ολυμπία

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Laser Run από κοντά είχαν δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Laser Run από κοντά είχαν δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν στο τρέξιμο και τη σκοποβολή στο πρόγραμμα της ΕΘΝΟΑ και η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου στήριξε αυτή την πρωτοβουλία. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μικροί αθλητές της ΑΕΚ Κοκκινιάς και μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΜοΠ έδειξαν στους μαθητές τα «μυστικά» του αθλήματος και εξήγησαν τη σχέση του με τον εμπνευστή του πλήρους πεντάθλου, Πιέρ Ντε Κουμπερτέν.

Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό, καθώς το Laser Run παρέσυρε μικρούς και μεγάλους. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν τόσο που την επόμενη ημέρα με δική τους πρωτοβουλία έκαναν παρουσίαση του αθλήματος και της ιστορίας του!

Ταυτόχρονα, τις δυνατότητές τους στο Laser Run δοκίμασαν και τα στελέχη της ΕΘΝΟΑ, παλιοί Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης που συνεργάζονται με την Ακαδημία, αλλά και μέλη της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.