Κανονικά ο Κοροβέσης

Μειώνονται τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τετάρτη (17/2) ο Νίκος Κοροβέσης γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις.

Μειώνονται τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τετάρτη (17/2) ο Νίκος Κοροβέσης γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις. Ο 25χρονος μέσος χθες ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα, ωστόσο σήμερα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο υπό την επίβλεψη των Πάολο Αρτίκο και Δημήτρη Δανιηλίδη και μετά από περίπου 40 λεπτά συνεχίστηκε στο γήπεδο με ασκήσεις που αφιερώθηκαν στην τακτική και κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη. 

Σε αυτό δεν συμμετείχαν οι Γλύκος , Ζάιρο , Ροντρίγκες και Αθανασιάδης που έκαναν ατομικό, αλλά και ο Μπερμπάτοφ που εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια λόγω του τραυματισμού του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» θα συνεχιστεί την Πέμπτη (18/2) με μεσημεριανή (12:00) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.