Ράμος: «Πιστεύουμε στη νέα γενιά»

Στις μεγάλες δυνατότητες της Ισπανίας εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Σέρχιο Ράμος μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) με τη Γερμανία την Παρασκευή.

Στις μεγάλες δυνατότητες της Ισπανίας εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Σέρχιο Ράμος μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) με τη Γερμανία την Παρασκευή.
 
Η «φούρια ρόχα» καλείται φέτος να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στη Βραζιλία τέσσερα χρόνια πριν, με τον αποκλεισμό της στη φάση των ομίλων, ενώ ήταν η κάτοχος του τίτλου.
 
Δύο χρόνια αργότερα έφτασε ως τους «16» του Euro 2016 και στη συνέχεια ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παραιτήθηκε, ανοίγοντας το δρόμο για την έλευση του Χούλεν Λοπετέγκι.
 
«Δείξαμε στο γήπεδο σήμερα ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που λίγες ομάδες μπορούν. Η Γερμανία είναι η κάτοχος του τίτλου και την αντιμετωπίσαμε σωστά, γεγονός που δικαιώνει την πίστη μας στη νέα γενιά», ανέφερε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
«Από την άλλη πλευρά, αποφεύγουμε τους πολλούς ενθουσιασμούς και παραμένουμε προσγειωμένοι. Επίσης, σκοπεύουμε να δείξουμε σε όλες τις αντιπάλους μας απεριόριστο σεβασμό», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.