Πάνω από χίλιες προσαγωγές κατά τους ελέγχους στο κέντρο

Ξεπέρασαν τις χίλιες οι προσαγωγές κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της πρωτεύουσας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας γενικότερα.

Ξεπέρασαν τις χίλιες οι προσαγωγές κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της πρωτεύουσας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας γενικότερα.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε τη ΓΑΔΑ, χθες Πέμπτη ελέγχθηκαν συνολικά 1.656 άτομα, εκ των οποίων 359 Έλληνες και 1.297 αλλοδαποί. Για έλεγχο νομιμοποιητικών εγγράφων τους προσήχθησαν 781 αλλοδαποί και για εξακρίβωση ταυτότητας τριάντα Έλληνες, ενώ συνελήφθησαν είκοσι άτομα, εκ των οποίων έντεκα για ναρκωτικά, δύο για κλοπές, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για παράβαση του Ν. περί όπλων και τέσσερις για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών. Συντάχθηκαν επίσης έξι εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν και δύο κλεμμένα οχήματα.

Κατά τους ελέγχους εξάλλου για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και περιμετρικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής, προσήχθησαν συνολικά 208 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν 4.685 τεμάχια ειδών παρεμπορίου, 1,8 γραμμάρια ηρωίνης

160 ναρκωτικά δισκία. Συνελήφθησαν τέλος, πέντε αλλοδαποί -ένας για ναρκωτικά και τέσσερις για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.