Έτοιμος για ρεκόρ ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στην Μπαρτσελόνα, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ισπανικός σύλλογος, το σύνολο των γκολ του Θέσαρ Ροντρίγκεθ αναθεωρήθηκε από 235 σε 232.

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στην Μπαρτσελόνα, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ισπανικός σύλλογος, το σύνολο των γκολ του Θέσαρ Ροντρίγκεθ αναθεωρήθηκε από 235 σε 232. Η «Μπάρτσα» και η εφημερίδα «La Vanguardia» διεξήγαγαν κοινή έρευνα, προκειμένου να επαληθεύσουν τον αριθμό των γκολ που σημείωσε ο Ροντρίγκεθ σε επίσημους αγώνες στη δεκαετία του ΄50, και ο καταλανικός σύλλογος γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα του ότι, βάσει των αποτελεσμάτων του σχετικού ελέγχου, ο αείμνηστος Ισπανός έχει πετύχει τρία τέρματα λιγότερα.

    Ο Μέσι, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν έχει σημειώσει 51 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να ισοφαρίσει ή και να καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ απόψε, όταν η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γρανάδα στο «Καμπ Νου», σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν. Ο 24χρονος διάγει την όγδοη σεζόν του με τους «μπλαουγκράνα» και έχει ήδη φτάσει τα 231 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

    «Αφού ερευνήθηκαν όλοι οι αγώνες του Θέσαρ, επιβεβαιώθηκε ότι ο Μέσι βρίσκεται μόνο ένα γκολ πίσω» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα και συμπληρώνει: «Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θέσαρ Ροντρίγκεθ είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου σε επίσημους αγώνες, αλλά το απόλυτο ρεκόρ ανήκει στον Παουλίνο Αλκαντάρα, ο οποίος σημείωσε 369 τέρματα σε 357 επίσημους και φιλικούς αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.