Δύσκολα ο Κλάους (video)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε καλύτερα την Παρασκευή, όμως οι ενοχλήσεις του στον δικέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε καλύτερα την Παρασκευή, όμως οι ενοχλήσεις του στον δικέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή.

Ο αρχηγός της ομάδας θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπέστη κάποιον μυϊκό τραυματισμό, με την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ να αναφέρει ότι δύσκολα θα προλάβει το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα έστω και για λιγότερο από 90 λεπτά θα τεθούν στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ οι Μάριν Λέοβατς με τον Χάρη Χαρίση που προπονήθηκαν και σήμερα κανονικά, μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Πανιώνιο.

Εκείνοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενεργητικής και παθητικής αποκατάστασης, μασάζ και υδροθεραπείες. Ο Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως οι Κωνσταντινίδης , Ζάιρο , Ροντρίγκες (του παραχωρήθηκε άδεια μέχρι την Κυριακή για να βρεθεί για προσωπικούς λόγους στην Ολλανδία), Γλύκος , Κοροβέσης.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στην Τούμπα.

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Παρασκευής:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.