“Έχει τελειώσει για μας ο Λάζαρος”

Τίτλοι τέλους στις σχέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, αφού μετά τα όσα τόνισε ο διεθνής άσος στην κάμερα των καναλιών novasports, επίσημα η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν συα δικαστήρια.

Στα δικαστήρια αναμένεται να διαδραματιστεί το επόμενο επεισόδιο στο “σίριαλ” ανάμεσα σε Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και ΑΕΚ, μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στα κανάλια novasports.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι πλέον δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη θέση της ομάδας:

“Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για μας, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δε σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με μας μέχρι το 2019”.

Τη ίδια στιγμή που ο Χριστοδουλόπουλος υποστηρίζει ότι το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, απ’ την πλευρά του Δικεφάλου τονίζουν ότι όχι μόνο υπάρχει συμβόλαιο συνεργασίας ενός επιπλέον έτους, αλλά έχει και την υπογραφή του παίκτη. Οι “κιτρινόμαυροι” λένε ότι το θέμα πλέον δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό, αφού ο παίκτης μίλησε με άλλη ομάδα ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο κι επιπλέον δεν τιμάει την υπογραφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με βραδινές πληροφορίες (14/5), ο Λάζαρος έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ παραμονές του τελικού με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα και ότι θα επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τον Ολυμπιακό να έχει στείλει εξώδικο στην ΑΕΚ ενημερώνοντας ότι θα κινηθούν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.