Σαραβάκος: «Πρότυπο για τα νέα παιδιά ο Διαμαντίδης»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα πρότυπο για τα νέα παιδιά, που ξεκινούν να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα πρότυπο για τα νέα παιδιά, που ξεκινούν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο οποίος εγκαταλείπει φέτος την αγωνιστική δράση. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Άκουσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν πως θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πραγματικά σε αθλητές του διαμετρήματος του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό πρέπει να κάνει. Τη στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να σταματήσει, ενώ βρίσκεται ακόμη στην κορυφή, αυτό πρέπει να κάνει. Οι μεγάλοι παίκτες νιώθουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν το «αντίο» τους».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τη στιγμή που θα σταματήσει θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα τον κρατήσει στην ομάδα και θα τον αξιοποιήσει από άλλο πόστο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο».

Τέλος, ο Σαραβάκος υπογράμμισε: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής με τεράστιο ήθος. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνους που φτάνουν τόσο ψηλά, όσο και ο Διαμαντίδης. Σε όλη αυτή την μακρόχρονη καριέρα του δεν προκάλεσε ποτέ και παρέμεινε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι το κορυφαίο πρότυπο αθλητή για τα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.