Ο Κελεπούρης 5ος στα 10 χλμ βάδην

Στην πέμπτη θέση με 45.50.23 τερμάτισε ο Άνθιμος Κελεπούρης στα 10 χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ της Ουγγαρίας.

Στην πέμπτη θέση με 45.50.23 τερμάτισε ο Άνθιμος Κελεπούρης στα 10 χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ της Ουγγαρίας. 

Ο Έλληνας αθλητής από την αρχή της κούρσας προσπάθησε να διατηρηθεί στο προπορευόμενο γκρουπ, μάλιστα για κάποιες στροφές ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά και έδωσε ρυθμό, ενώ κατάφερε να αντέξει μέχρι το τέλος. Ο αθλητής αρχικά τερμάτισε έκτος, ωστόσο μετά από ακύρωση αθλητή ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Ιταλική υπόθεση ήταν η κορυφή, αφού οι Φινοσίτι (45.01.33) και Αντρέι (45.03.50) βρέθηκαν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Γάλλος Ματέο Ντουκ ήταν τρίτος με 45.03.69.

«Έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να τερματίσει ψηλά στην κατάταξη. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, καθώς είχε ζέστη και αυτό ανάγκασε τους αθλητές να πάνε αργά στους πρώτους γύρους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις επιτυχίες του βάδην στη διοργάνωση, αλλά και για την γενικότερα καλή παρουσία της ομάδας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε ο προπονητής του Νίκος Κελεπούρης.

Στο μεταξύ ο Αντώνης Σάντας και ο Σωτήρας Χύτας προκρίθηκαν στον τελικό του επί κοντώ, αφού με 4.80μ έπιασαν το όριο πρόκρισης για τον αγώνα της Κυριακής.

Καλή παρουσία είχε ο Θοδωρής Ζιώγας στον προκριματικό της σφυροβολίας, ωστόσο με 68.94μ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και στο σύνολο κατέλαβε την 14η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.