Οι τελικές εξετάσεις…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, η οποία θα αποτελέσει πρόβα τζεναράλε, εν όψει των αγώνων για τα play off του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει και το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό μοιάζει σαν το …μεγάλο τεστ για κάποιους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Αρκετοί Πράσινοι θα κληθούν την ερχόμενη Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να δώσουν τις …τελικές εξετάσεις και να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει …σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες του και ήδη έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του το καλοκαίρι, ωστόσο θα δώσει στο παιχνίδι με τον – ήδη υποβιβασμένο- Πανθρακικό άλλη μια ευκαιρία και θα περιμένει να δει τα …αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στο πρωτάθλημα οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης και οι νεαροί Λάμπρου, Ευαγγέλου και Στάικος, ενώ …ξεχασμένοι είναι το τελευταίο διάστημα οι Λαγός, Καλτσάς, Μαρινάκης και Βλαχοδήμος. Ίσως και να είναι τυχαίο, αλλά όλοι τους είναι Έλληνες!

Το ματς με τον Πανθρακικό δεν είναι αδιάφορο για τον Παναθηναϊκό και κάθε βαθμός μετράει για το Τριφύλλι ενόψει των πλέι οφ, επομένως δεν νομίζω ότι ο Στραματσόνι θα προχωρήσει σε …σαρωτικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Ιταλός θα ξεκουράσει βασικά στελέχη που έχουν τραβήξει όλο το …κουπί από την αρχή της σεζόν και έχουν παρουσιάσει σημάδια κόπωσης. Παράλληλα επιθυμία του προπονητή των Πράσινων είναι να αποκτήσουν ρυθμό για το …μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί, κάποιοι από τους παίκτες του που προέρχονται από μακρά απουσία λόγων προβλημάτων τραυματισμών (Μπουμάλ, Σάντσεθ κτλ). 

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με ενδεκάδα …ημιβασικών με κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή ο 40χρονος τεχνικός έχει στείλει ένα … ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του – και μέσω των δηλώσεων που έκανε στα κανάλια Νovasports- για τον τρόπο που οφείλουν να προσεγγίσουν το ματς της Κυριακής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.