Οι Κινέζοι καλούν -και- τον Μάντζουκιτς

Δελεαστική πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ για τον Μάριο Μάντζουκιτς σκοπεύει να καταθέσει στη Γιουβέντους η Γκουοάν του Πεκίνου.
21/12/2016 • 20:45
Ο Μάριο Μάντζουκιτς
  • shares
Δελεαστική πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ για τον Μάριο Μάντζουκιτς σκοπεύει να καταθέσει στη Γιουβέντους η Γκουοάν του Πεκίνου. Η κινεζική ποδοσφαιρική αγορά έχει ανοίξει... για τα καλά για τους ποδοσφαιριστές των ευρωπαϊκών ομάδων και ο Κροάτης επιθετικός είναι ο επόμενος που θα μπει στον πειρασμό.

Ο Μάντζουκιτς είναι βασικός φέτος στη Γιουβέντους, η οποία σίγουρα δε θέλει να αποδυναμώσει την επιθετική της γραμμή, αλλά από την άλλη, δύσκολα θα αρνηθεί ενδεχόμενη τέτοια πρόταση για την παραχώρησή του.

Αν τελικά ο 30χρονος φορ αποφασίσει να μετακομίσει στο Πεκίνο, τότε θα δει, φυσικά και τις οικονομικές του απολαβές να αυξάνονται κατά πολύ σε σχέση με τα 3,5 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως στην Ιταλία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!