Πίκφορντ: «Τεράστιος τερματοφύλακας ο Ντε Χέα»

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Ντε Χέα, εν όψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nation League, τονίζοντας πως τον θαυμάζει.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Ντε Χέα, εν όψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nation League, τονίζοντας πως τον θαυμάζει. Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας τόνισε πως η Ισπανία θα είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με την Κροατία, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχικά, ο Πίκφορντ τόνισε για τον Ντε Χέα: «Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Μερικές φορές υπάρχουν παιχνίδια όπου τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά τον σέβομαι πάρα πολύ για το τι είναι ένας τεράστιος τερματοφύλακας».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για την Ισπανία: «Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίξουμε. Θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος, αλλά έχουμε παίκτες ικανούς να κάνουν ζημιές μπροστά».

Τέλος, δήλωσε για τον αγώνα με την Κροατία: «Ήταν περίεργο να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες, ήταν πραγματικά παράξενο. Άκουγα τους οπαδούς της Αγγλίας που ήταν έξω όμως».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.