Μάντζαρης: «Να μάθουμε πολλά από αυτή την ήττα» (video)

Μάθημα στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Μάικ Τζέιμς.

Μάθημα στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Μάικ Τζέιμς. 

«Όταν δέχεσαι σχεδόν 100 πόντους στην έδρα σου από μία τέτοια ομάδα, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από την ήττα. Μετά από δύο καλές εμφανίσεις, τα πήγαμε άσχημα και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τη νίκη. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, όταν χρειάστηκε. Κάναμε εύκολα λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να μάθουμε πολλά», δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι έκαναν, γιατί κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να πάρουμε τη νίκη για την κόσμο. Δεν ήρθε όμως και πρέπει να αντιδράσουμε. Κάναμε μία κακή ήττα, εκτός προγράμματος, αλλά όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να κερδίσουν παντού».

Για την ένταση με τον Μάικ Τζέιμς: «Δεν έγινε κάτι. Ότι γίνεται μέσα στις γραμμές, εκεί μένει. Ήθελε να σουτάρει, το έκανε, τελείωσε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.