Έκοψαν την πίτα οι «πράσινοι»

Σε μια λαμπερή βραδιά σε γνωστό κλαμπ πλησίον του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γιόρτασε τα 108 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε μια λαμπερή βραδιά σε γνωστό κλαμπ πλησίον του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γιόρτασε τα 108 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρόντες ήταν αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, τόσο από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όσο και από όλα τα τμήματα που συντηρεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπως επίσης και εκπρόσωποι των διοικήσεων ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου, οι Λούτζης, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης για τη μεγάλη επιτυχία με την Εθνική Εφήβων, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, καθώς και τα τμήματα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, όπως ήταν αυτά της πάλης, της πυγμαχίας, της σκοποβολής, των καταδύσεων, ενώω ειδικό βραβείο δόθηκε και στη Θύρα 13 Γερμανίας για τη στήριξη προς την ομάδα του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.