Κρατάει Άνταμ και Σιμόες η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Αντρέ Σιμόες στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Αντρέ Σιμόες στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να απάντησαν αρνητικά σε πρόταση της Ίντερ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο παίκτης δεν παραχωρείται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “νερατζούρι” κινήθηκαν για την απόκτηση του Σιμόες, την τελευταία ημέρα των χειμερινών μετεγγραφών, όμως συνάντησαν την αρνητική απάντηση της Ένωσης. 

Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, πως σύντομα θα βρεθεί η “χρυσή τομή” με την πλευρά του Έλληνα αμυντικού και θα επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 21χρονος αμυντικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2021, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να αυξάνονται κάθε σεζόν. Οι ιθύνοντες της Ένωσης συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και του εκπροσώπου του, προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να υπογραφούν άμεσα τα νέα συμβόλαια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.