Ματαίωση προπόνησης λόγω οφειλών

Μπορεί αγωνιστικά η Ζάκυνθος να τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς προέρχεται από δύο νίκες ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα δεν λένε να την εγκαταλείψουν.

Μπορεί αγωνιστικά η Ζάκυνθος να τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς προέρχεται από δύο νίκες ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα δεν λένε να την εγκαταλείψουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε καθώς οι παίκτες έθεσαν και πάλι το θέμα των χρημάτων που τους οφείλονται από την πλευρά της διοίκησης και δεν έδειξαν διατεθειμένοι να γυμναστούν. Μάλιστα, δεν δέχθηκαν να μεταβούν στο γήπεδο του Πλάνου όπου θα γινόταν η προπόνηση και παρέμειναν στο δημοτικό στάδιο όπου μαζεύονται καθημερινά για να αλλάξουν.

Λίγο αργότερα, στο γήπεδο έφτασε ο πρόεδρος Διονύσης Βυθούλκας, ο οποίος συζήτησε με τους παίκτες. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η διοίκηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει πόρους και να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί τους.

Οι ποδοσφαιριστές, τελικά, δεν γυμνάστηκαν, ενώ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για την Τετάρτη με τους διοικούντες να καταβάλλουν προσπάθειες να συγκεντρώσουν χρήματα ώστε να καταβάλουν μέρος των οφειλών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.