Λυκογιάννης: «Δεν παίξαμε έξυπνα»

Ο Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε έξυπνα κόντρα στους «πράσινους».

Ο Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε έξυπνα κόντρα στους «πράσινους». 

Αναλυτικά:

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από θέμα προσπάθειας και ενέργειας. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μικρές λεπτομέρειες, άλλα και την εξυπνάδα μας. Υπήρχαν στιγμές που δεν προσεγγίσαμε τόσο έξυπνα το ματς με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να πλησιάσουμε, κάναμε λάθη και έτσι άνοιγε ξανά η διαφορά. Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο που σημαίνει πως θα είναι πολύ παθιασμένος. Έχουμε τέσσερεις ημέρες για να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης. 

Για το αν ο Κολοσσός ήταν καλύτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που παίζει άμυνα και κυρίως το ξύλο. Εδώ δεν αντέχουν άλλες κι άλλες ομάδες. Σήμερα δεν νομίζω πως ήμασταν τόσο έξυπνοι. Αν ήμασταν, θεωρώ πως θα είχαμε καλύτερη τύχη στην έκβαση του παιχνιδιού». 

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά πλέον σκεφτόμαστε το ματς της επόμενης εβδομάδας, όπου θα δούμε στο βίντεο τι κάναμε σήμερα για να προετοιμαστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.