MotoGP: Ανανέωσε ο Ντοβιτσιόζο με την Ducati

Ο «DesmoDovi» όπως είναι το παρατσούκλι του Ιταλού παραμένει με τη Ducati για δύο ακόμα σεζόν. Ο 32χρονος θα συνεχίσει το 2019 και το 2020 με την Scuderia.

Ο «DesmoDovi» όπως είναι το παρατσούκλι του Ιταλού παραμένει με τη Ducati για δύο ακόμα σεζόν. Ο 32χρονος θα συνεχίσει το 2019 και το 2020 με την Scuderia.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θα μείνει στην ομάδα Ducati το 2019 και το 2020, ανακοίνωσε το εργοστάσιο από το Borgo Panigale, συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια (στο σύνολο με τους κόκκινους). Ο αναβάτης από το Forlimpopoli, συνεχίζει μια επιτυχημένη συνεργασία που έχει δει αυτόν και την ομάδα να επιστρέφουν στη κορυφή του MotoGP.

Ο Ντοβιτσιόζο έγινε ο πρώτος νικητής της μάρκας μετά τον Casey Stoner όταν κέρδισε τη Sepang το 2016 και ακολούθησε έχοντας μία εντυπωσιακή σεζόν μαχόμενος με τον Μαρκ Μαρκέθ (Repsol Honda) για τον τίτλο πέρυσι. Πήρε έξι νίκες και τελείωσε παλέυοντας για την νίκη ως την τελική αναμέτρηση στη Βαλένθια.

Το 2018 συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με μία εκπληκτική νίκη στο Κατάρ. Είναι στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αλλά έχει περισσότερους βαθμούς από πέρυσι.
Ο «Dovi» αρχικά είχε απορρίψει την πρώτη προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου του από το Borgo Panigale. Τότε ο μανατζέρ του Σιμόνε Μπατιστέλα είχε πει πως το θέμα ήταν οικονομικό και οι απαιτήσεις του Dovi δεν είναι παράλογες, αφού ζητούσε μόνο ότι του αναλογεί δεδομένης της δουλειάς που κάνει. Τότε ο Μπατιστέλα άφησε να διαρρεύσει  πως ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο έπαιρνε δύο εκατομμύρια ευρώ ενώ ο συναθλητής του Χόρχε Λορένθο έπαιρνε 12.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.