Ο γιος του Φαν Πέρσι στο Σοφικό και το "The Ranch" (Video)

Το τετραήμερο 7-10 Ιουνίου στο Σοφικό Κορινθίας και το «The Ranch» φιλοξενήθηκε το πρώτο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά «Liga Cup», με τον υιό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να «κλέβει» την παράσταση.
0
Γιώργος Βασιλείου
11/06/2018 • 21:21
Ο γιος του Φαν Πέρσι στο Σοφικό Κορινθίας
  • shares
Το τετραήμερο 7-10 Ιουνίου στο Σοφικό Κορινθίας και το «The Ranch» φιλοξενήθηκε το πρώτο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά «Liga Cup».

Το μοναδικό μέσο που βρέθηκε εκεί ήταν το Novasports, το οποίο και κάλυψε τους τελικούς των κατηγοριών U-13 και U-15

H έκπληξη που μας περίμενε εκεί είναι ότι στο τουρνουά συμμετείχε και ο Σακίλ Φαν Πέρσι. Και αν δεν καταλάβατε αμέσως από το επίθετο του πιτσιρικά τότε να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για τον υιο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο νεαρός Ολλανδός αγωνίζεται στην ομάδα της Φέγενορντ U-13 και έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου έχασαν με 1-0 από τον Ερυθρό Αστέρα

Αξίζει να σημειωθεί πως ηλικιακά τα πιτσιρίκια της Φέγενορντ ήταν ένα χρόνο μικρότερα σε σχέση με αυτά του Σερβικού συλλόγου. 

Δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Novasports τον υιό του Φαν Πέρσι σε δράση. 

Μείνετε συντονισμένοι στο NS 24 HL και το Novasports.gr για να δείτε τις επόμενες ημέρες πλούσιο ρεπορτάζ από το διεθνές τουρνουά "Liga Cup", όπου συμμετείχαν περισσότερα από 600 παιδιά απ' όλο τον κόσμο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.