Βαλβέρδε: «Αποφασισμένοι για τίτλους»

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει και τους δυο τίτλους στην Ελλάδα, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος.

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει και τους δυο τίτλους στην Ελλάδα, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος. Ο Βάσκος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν άξιζαν την ήττα στο ματς με την Ξάνθη, ενώ συμπλήρωσε πως περιμένει μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες του στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς το Κύπελλο είναι ο ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Για το λόγο αυτό πρέπει να παίξουμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης που θα μας φέρει στην ημιτελική φάση του θεσμού. Στον προηγούμενο αγώνα με την Ξάνθη γνωρίσαμε την ήττα, μια ήττα που δεν μας άξιζε καθώς παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως μας έλειψε το γκολ. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και στις τρεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλου του κόσμου της ομάδας».

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, πριν το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Τοροσίδης λόγω ενόχλησης που είχε στον έσω πλατύ του αριστερού του γόνατος, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Τζιμπούρ, Χολέμπας, Μιραλάς και Μόνχε ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Δασκαλάκης, Κοστάνσο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο, Λυκογιάννης.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς και Τοροσίδης θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.