Μπογκντάνοβιτς: “Η Ελλάδα θα είναι οπλισμένη”

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ανέφερε πως η Ελλάδα θα είναι πανέτοιμη για το μεταξύ τους παιχνίδι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ανέφερε πως η Ελλάδα θα είναι πανέτοιμη για το μεταξύ τους παιχνίδι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Αναλυτικά:

“Να είστε έτοιμοι να δείτε τη Σερβία προσλωμένη και οπλισμένη, ξεχνώντας τους τραυματισμούς, στο ταξίδι που θα κάνει για να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αρχισει ο δεύτερος γύρος των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Οι Έλληνες, που νίκησαν και στα έξι παιχνίδια του πρώτου γύρου, βρίσκονται στην κορυφή του γκρουπ L μαζί με τη Γερμανία (6-0) και πολύ κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας. Ομως, η Σερβία θα είναι έτοιμη για αυτό το ματς σύμφωνα με σούπερ σταρ τον Bogdan Bogdanovic.

“Η Ελλάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της, αλλά αναμένουμε να έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνιίδι όπου εμείς θα έχουμε αυτοπεποίθηση”, δήλωσε ο Μπογκντάνοβιτς στο FIBA.basketball, από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση Μπάσκετ Χωρίς Σύνορα.

“Φυσικά, ανυπομονούμε για τέτοιου είδους αγώνες. Θέλουμε πάντα να παίζουμε σε μεγάλα παιχνίδια και αυτό το ματς είναι ένα από αυτά”.

Ο Μπογκντάνοβιτς, μέλος της καλύτερης πεντάδας στο ​​EuroBasket 2017 όπου είχε περισσότερους από 20 πόντους και 5 ασίστ ανά παιχνίδι, οδηγώντας τη Σερβία στον τελικό, έρχεται από τη ρούκι σεζόν του στο NBA και τους Κινγκς. Ο Nemanja Bjelica, ο οποίος υπέγραψε κι αυτός με τους “Βασιλιάδες” αυτό το καλοκαίρι, ήταν κι αυτός παρών στο camp BWB, όπως και ο Boban Marjanovic, ο οποίος αγωνίστηκε με τη Σερβία στο τρίτο παράθυρο.

Η Σερβία κέρδισε (87-50) στη Γεωργία στις 29 Ιουνίου για να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 4-1 και έπειτα φιλοξένησε τη Γερμανία στις 2 Ιουλίου σε μια μάχη για την πρώτη θέση όπου έχασε 88-81. Ο Μαριανόβιτς ανυπομονεί να απαλλαγεί από την παρατεταμένη κακή γεύση που του έχει αφήσει αυτή η ήττα.

“Ήταν πολύ ωραίο που παίξαμε μπροστά στοκοινό μας, στο σπίτι μας, αλλά δυστυχώς χάσαμε”, ανέφερε ο σέντερ των 2.21 εκατοστών. “Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι, όπου προηγηθήκαμε με έξι πόντους και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη”.

Αυτό που συνέβη ήταν ίσως η μεγαλύτερη κατάρρευση των Προκριματικών, καθώς η Σερβία είχε προβάδισμα 81-75 δύο λεπτά πριν τη λήξη, αλλά η Γερμανία ολοκλήρωσε το ματςμε ένα σερί 13-0 για να εκπλήξει τους οπαδούς της Σερβίας στο Νόβι Σαντ.

“Προσπάθησα να εξηγήσω 100 φορές τι συνέβη και τώρα είναι η 101η… Δεν ξέρω πώς χάσαμε αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε ο Μαριανόβιτς. “Αλλά ήταν υπέροχο να παίξουμε μπροστά στους φίλους μας. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Ελλάδας, όλοι χάνουν και απλά πρέπει να επιστρέψουμε. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι  έχουμε φέρει πολλούς νέους παίκτες κοντά στην ομάδα αλλά τώρα, πρέπει να κερδίσουμε. Μου αρέσει να παίζω για την Εθνική Σερβίας», συνέχισε ο σέντερ των Los Angeles Clippers.

Ο Μπογκντάνοβιτς λέει ότι η Σερβία δεν θα έχει λιγότερα όπλα κατά της Ελλάδας.

“Περιμένουμε να έρθουν όλοι οι παίκτες, αλλά πρέπει να περιμένουμε διότι μερικοί παίκτες εξακολουθούν να έχουν τραυματισμούς. Θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί”, προειδοποίησε. 

Έχοντας κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπως και πριν από δύο χρόνια στο Ευρωμπάσκετ του 2017, η Σερβία έχει κάποιες δουλειές που έχουν μείνει ανολοκλήρωτες. Οι παίκτες αλλά και οι φίλοι της Σερβίας θέλουν να φτάσουν στην κορυφή στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

“Απλά πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει πρώτα για να φτάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τα άλλα πράγματα”, προειδοποίησε ο Bodganovic. “Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κοιτάξουμε σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε εναντίον της Ελλάδας και της Εσθονίας. Αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.