Μόνο κέρδη θα έχει η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου και τα κέρδη που μπορεί να αποκομίσει η Ένωση ακόμα και σε περίπτωση ήττας.

Η ώρα για το πιο λαμπερό παιχνίδι της χρονιάς έφτασε για την ΑΕΚ. Η «αστραφτερή» Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με την Ένωση να έχει σχεδόν 60.000 προσκεκλημένους για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Είναι ωραίο να βλέπεις από κοντά ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόμπεν, ο Χάμες, ο Λεβαντόφσκι, ο Νόιερ, ακόμα πιο εντυπωσιακό να τους αγγίζεις ως αντιπάλους, αλλά υπάρχει και η ουσία. 

Οι «κιτρινόμαυροι» με δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς στο Champions League γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Φυσικά και η Μπάγερν δεν είναι η ομάδα που μπορείς να την κερδίσεις εύκολα. Με δεκαπλάσιο μπάτζετ και ακόμα περισσότερη εμπειρία είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Είτε βρίσκεται στο pick της φόρμας της, είτε σε μια προβληματική, όπως η τωρινή, περίοδο. 

Όπως και να ‘χει η ΑΕΚ έχει δικαίωμα στο όνειρο και στην ελπίδα. Οι παίκτες της οφείλουν πρώτα για τους εαυτούς τους και μετά για το κλαμπ και τους οπαδούς τους να δώσουν ότι περισσότερο, ότι καλύτερο διαθέτουν. Ακόμα και αν ηττηθούν το χειροκρότημα θα είναι εκεί για να τους αποζημιώσει για την προσπάθεια που θα έχουν κάνει. 

Δεν έχει κανείς την απαίτηση οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να μπουν και να κερδίσουν την Μπάγερν Μονάχου. Τους αρκεί να προσπαθήσουν και να κοιτάξουν στα μάτια τον γερμανικό κολοσσό. O αγώνας είναι μια γιορτή και η ΑΕΚ μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει, ακόμα και αν ηττηθεί από τους Βαυαρούς. Έχει μόνο να κερδίσει πράγματα. Δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.