Μορφέσης: «Μόνο νίκη την Παρασκευή»

Ικανοποιημένος με την έως τώρα της Εθνικής γυναικών στην Τεργέστη εμφανίζεται ο Γιώργος Μορφέσης.

Ικανοποιημένος με την έως τώρα της Εθνικής γυναικών στην Τεργέστη εμφανίζεται ο Γιώργος Μορφέσης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως καθοριστικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι το ματς της Παρασκευής, όπου η νίκη είναι «μονόδρομος» για τις παίκτριές του.

Αρχικά, ο Μορφέσης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν ένα παιχνίδι που τόνωσε την ψυχολογία μας. Παίξαμε υποδειγματική άμυνα, και αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία και το μεγάλο μυστικό κόντρα στις Καναδές. Είχαμε μελετήσει εξαιρετικά την ομάδα τους και ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Μπορεί να είχαμε χάσει από αυτούς στα προηγούμενα τουρνουά, αλλά η Εθνική έχει δείξει πως είναι έτοιμη εκεί που πρέπει. Τι να τα κάναμε τα τουρνουά στο Λος Αλαμίτος και το Κίρισι; Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να είμαστε έτοιμοι στην Τεργέστη. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Πλέον, όλα τα λεφτά είναι ο αγώνας της Παρασκευής, που άμα κερδίσουμε περνάμε στους Ολυμπιακούς».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις και να διαλέγω αντιπάλους. Δεν θα θέλαμε όμως να παίξουμε απέναντι στην Ρωσία, όχι γιατί είναι καλύτερη από εμάς, αλλά γιατί παίζει πολύ διαφορετικά. Ειλικρινά από τον άλλο όμιλο δεν θα ήθελα την Ρωσία. Όλα δείχνουν πως θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλο, οπότε δύσκολα θα πέσουμε με τις Ρωσίδες. Πολλοί λένε ότι η Ισπανία θα είναι τέταρτη στον άλλο όμιλο, όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ξέρει να κερδίζει παιχνίδια. Θα προτιμούσα να μην κάνω καμιά πρόβλεψη ακόμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.